STØVRING: Til oktober slår Rikke Fruergaard dørene op til en ny tøjbutik i Støvring for kvinder.


- Vi har gennem længere tid oplevet at vores kunder har efterspurgt et større udvalg af tøj til kvinder. Vi har allerede et udvalg i Noah, men vores primære målgruppe er børnetøj og butikken er simpelthen ikke stor nok til at rumme mere, fortæller Rikke Fruergaard, der i forvejen driver butikkerne Noah og Footsteps i Støvring.
Omstændighederne har medført, at Rikke Fruergaard til oktober overtager Lingerie Graces lokaler. I den forbindelse vil der blive etableret en ny tøjbutik i sammenhæng med Noah. Det giver nogle pladsmæssige fordele, så man kan udvide det nuværende sortiment med det kunderne efterspørger.
I den nye butik vil der blive solgt dametøj til målgruppen over 25 år. Stilen bliver ”ungt og modent” i en smart cocktail – moderne men med et klassisk twist, som Rikke Fruergaard udtrykker det. Udvalget bliver i den mere prisvenlige ende af skalaen. - Vi kan endnu ikke afsløre hvilke mærker vi præcis kommer til at tilbyde, da vi stadig forhandler med flere leverandører. Men vi kan godt ”breake”, at mærkerne Saint Tropez, Culture og Bessie Jeans er forhandlet på plads og vil være på hylderne, når vi åbner, slutter Rikke Fruergaard.

e-max.it: your social media marketing partner