Fredag den 28 oktober var der fest og glade dage i Arena Himmerland. Støvring Badmintonklub havde arrangeret en kreativ begivenhed for ungdomsspillerne (U11-U15) samt deres trænere og hjælpetrænere.

STØVRING: Arrangementet gik i sin helhed ud på, at UV-lamper oplyste den mørke hal imens selvlysende badmintonspillere spillede badminton på UV-tapede baner, med UV-sprayede fjerbolde. 
Fredag eftermiddag mødte 35 glade og forventningsfulde ungdomsspillere ind i Arena Himmerland med ketsjer og oppakning klar til overnatning. Efter kort tid, var soverummet blevet fyldt med alt lige fra madrasser og soveposer til sovedyr og højt humør. Derefter var der fælles aftensmad i hallens cafeteria, hvor menuen stod på lasagne.
Efterfølgende blev spillerne blandet på tværs af årgangene til Natminton-dysten, hvor der var en ketsjer på højkant som præmie. Samarbejdet var i højsædet og spillerne skulle koncentrere sig om, at blive det bedste hold, hvor de blev testet på fem forskellige poster.
Efter dysten var det blevet tid til at svinge ketsjeren i den mørke hal, hvor den UV-oplyste turnering skulle afholdes.
Efter vinderen var blevet kåret, var der franske hotdogs til natmad. Resten af aftenen forløb med fri leg, hvor der blev hygget og spillet helt til, at lyset i hallen slukkede klokken fem.
 Støvring Badmintonklub kan se tilbage på et vellykket Natmintonforløb med glade børn, hvor det sociale fællesskab på tværs af aldersgrupperne var i top.

e-max.it: your social media marketing partner