Den 3. juni 2008 var dagen, hvor musikforeningen Jazz i Støvring begyndte sine koncertaktiviteter. Efter vedtagelsen af de forskellige formaliteter var der koncert, den aften med Villy Moesgaards kvartet.

Af Thorkild Bækkelund

STØVRING: Fredag den 4. november spiller Villy Moesgaard igen i Støvring. Denne gang er det koncert nummer 50, som musikforeningen afholder. En slags jubilæumskoncert. I de mellemliggende år har Jazz i Støvrings koncerter haft mange forskellige orkestre på scenen, præsenteret mange forskellige genere inden for jazzmusikken og har haft en svingende opbakning.
Ved jubilæumskoncerten den fredag den 4. november er det Søren Lundbyes Trio, der er bag Villy Moesgaard og ikke mindste Danmarks dygtigste og gennem tiderne mest inspirerende tenorsaxofonist Jesper Thilo.
Søren Lundbyes Trio består af Søren Lundby på klaver, Olav Gudnason på bas og Henrik Vardinghus på trommer. Alle fantastiske nordjyske musikere, der har spillet sammen med det nordjyske svar på netop Jesper Thilo, nemlig nordjyden Villy Moesgaard
Jazz i Støvring håber på stor opbakning til denne sublime jubilæumskoncert.

e-max.it: your social media marketing partner