Fredag aften var længe ventet. Sko & Torp var aftenens navne på scenen. Der var dækket op til akustisk koncert.

STØVRING: Helle Jørgensen bød velkommen til et udsolgt Stubhus og bød Søren Sko og Palle Torp velkommen på scenen til aftenens koncert. Med sig bragte de den unge guitarist, sanger og sangskriver Morten Woods. Et flot setup til aftenens koncert.  Aftenens repertoire var smuk buket af nye numre og gamle hits krydret med små anekdoter fra hverdagslivet. Disse anekdoter var denne aften ikke uvæsentlige. Søren Skos personskildring i anekdoterne var ganske levende og personerne i anekdoterne stod flot og klart for det indre blik – kunne i visse passager minde om Niels Hausgaards personskildringer, når han er bedst.
Med en besætning på to akustiske guitarer – Morten Woods og Palle Torp og en sanger – Søren Sko, kunne man forledes til at tro, at aftenens musikalske præstation ville blive en tynd kop te. Dette var ingenlunde tilfældet. Det blev til en helstøbt, flot akustisk koncert. Sørens Skos autentiske sangstemme blev på fantastisk vis understøttet af korstemmer fra Palle Torp og Morten Woods. Den akustiske guitarrytme lå som flot understøttelse af sangen. Palle Torp demonstrerede, hvordan man spiller guitarsolo uden strøm. Flot!
I nummeret She´s Got Me Rocking blev der givet los for Morten Woods, der sang med stemme, der kunne lede tanken hen på Prince. Søren Sko mente, det nok mere var som pigestemme. Never mind. Morten Woods høstede aftenens største bifald for sin intense præstation. Velfortjent!
Publikum ”var med” under hele koncerten. Kontakten mellem Sko & Torp og publikum glippede på intet tidspunkt. Gang på gang klappede og vuggede publikum til gamle og nye toner fra kunsterne. Ingen tvivl: Man var virkelig kommet for at høre og genhøre ny musik og musik ”fra dengang” med Sko & Torp. Numrene blev leveret med usvigelig sikkerhed og professionalisme med Søren Skos stemme i front. Den stemme, som ved premieren for mange år siden blev udråbt som en stemme med internationalt format. Formatet er der stadig. Imponerende og fængslende.
Der var mange nye ansigter blandt publikum. Mange var kommet langvejs fra for at høre Sko & Torp. De gik på ingen måder forgæves. En flot akustisk koncert med eminent støtte fra Morten Woods høstede flot bifald, da koncert blev lukket med nummeret On a Long Lonely Night.

e-max.it: your social media marketing partner