STØVRING: Støvring Havnebyfest afholdt torsdag den 16. april Havnebingo for første gang. En online bingospil, hvor alle, der havde købt et gavekort til én af Støvrings handlende, kunne spille med om dejlige bingopræmier – og det helt gratis. 

- Og man må sige, at det var en succes. Med over 30 deltagende spillere er Støvring Havnebyfest ikke i tvivl – vi skal fortsætte med Havnebingo et godt stykke tid endnu. Vi har kun hørt positive tilbagemeldinger fra dem, som spillede med i torsdags. Vi var lidt nervøse for, om folk nu også forstod, at det faktisk er helt gratis, at spille med – hvis man blot indkøbte et gavekort. Vi var også spændte på, om det, at det foregik via pc eller smart phone kunne afskrække nogen. Gudskelov blev intet af dette et problem, fortæller én af initiativtagerne bag Havnebingo, Charmain Kanstrup.

Bestyrelsen bag Havnebingo har derfor også allerede besluttet, at der afvikles Havnebingo både den 23. og 30. april. Der er nemlig allerede indkommet så mange præmier, at der sagtens kan afvikles mindst to gange Havnebingo.

- Vi har fået præmier fra både private men også fra byens handlende. Det sidste, selv om de faktisk slet ikke behøver at komme med præmier overhovedet. Hele formålet er jo at hjælpe de handlende med omsætning i den her svære tid for dem. Derfor er det også endnu mere flot at de stiller op med gaver til spillet, slutter Charmain Kanstrup, som også er medlem af bestyrelsen bag Havnebyfesten.

Der spilles via den gratis videotjeneste Zoom. Spilleplader udleveres via e-mail efter forevisning af foto af det gavekort, man har købt lokalt. Støvring eSport hjælper med afviklingen af teknik og der streames fra eSport foreningens lokaler i Støvring.

Marianne Frank Mogensen og familien deltog i Havnebingo.

 
e-max.it: your social media marketing partner