SKØRPING: Kinorevuen i Skørping viser i denne uge bl.a. følgende nye film:

Bad Moms Christmas
Bad Moms-bølgen fortsætter med A Bad Moms Christmas, hvor de tre overbebyrdede og underværdsatte mødre Amy, Kiki og Carla står over for verdensmesterskabet i at være mor: Julen.
De skal skabe god julestemning, være de perfekte værter og samtidig sørge for at alt går glat, når de får besøg at tre helt særlige gæster - deres egne mødre.
Trioen Christine Baranski, Cheryl Hines og Susan Sarandon spiller mødrenes mødre, og de skal nok sørge for, at det bliver en helt speciel jul i år.
Hvis det skal lykkes at komme igennem julen, må Amy, Kiki og Carla redefinere, hvad det vil sige at holde en god jul for hele familien. Måske er det netop det, der kan bringe dem tættere sammen, både på hinanden og på deres mødre.
 
Mordet i Orientekspressen
Agatha Christie er verdens næstmest sælgende forfatter gennem tiden med over to milliarder solgte bøger, kun overgået af Shakespeare.
Det, der starter som en luksuriøs togrejse gennem Europa, udvikler sig hurtigt til et af de mest stilfulde og spændende mysterier, som nogensinde er fortalt. Inspireret af Agatha Christies elskede klassiker, fortæller Mordet i Orientekspressen historien om tretten fremmede mennesker, der alle er under mistanke for et mord begået ombord på toget. Den verdenskendte detektiv Hercule Poirot må i kamp mod tiden gøre alt for at løse sagen, før morderen slår til igen.
 
Ballet i Kino
En festlig start på julen i Kinorevuen:  Balletten Nøddeknækkeren vises søndag d. 3 december. En flot opsætning fra Wiener Statsopers balletkompagni i Rudolf Nureyevs koreografi og med Tjajkovskij eventyrlige musik.
Eventyret om Nøddeknækkeren er et af vores første rigtige moderne børneeventyr. Det handler om en fortryllet prins, der er blevet tryllet om til en nøddeknækker, og må slås med Musekongen med de syv hoveder. Prinsen får hjælp af pigen Clara, og senere tager de sammen til Slaraffenland. Eventyret er skrevet af TH Hoffmann i 1826 og senere omskrevet af Alexandre Dumas.

e-max.it: your social media marketing partner