SKØRPING: Kinorevuen i Skørping viser i denne uge bl.a. følgende nye film:

Skønheden og udyret
Nu kommer den elskede og enestående fortælling om Skønheden og Udyret langt om længe i en spillefilmsversion. Belle er en intelligent, smuk og selvstændig ung kvinde, som tages til fange af Udyret og spærres inde i hans slot. På trods af sin frygt bliver hun ven med slottets fortryllede beboere, og lærer at se bort fra Udyrets skrækindjagende ydre. Belle opdager, at der gemmer sig et godt hjerte og en sand prins bag udyrets ydre.

 

T2 Trainspotting
Så gik der 21 år. Meget har ændret sig, men meget er også forblevet det samme. Mark Renton (Ewan McGregor) vender tilbage til det sted, som er det eneste sted, han nogensinde har kunnet kalde ’hjem’. Her venter også de gamle venner - og uvenner -  Spud (Ewen Bremner), Sick Boy (Jonny Lee Miller) og Begbie (Robert Carlyle).Men der er også andet, der står klar til at møde ham: sorg, tab, hævn, had, venskab, kærlighed, længsel, frygt, fortrydelse, stoffer, selvskade og trusler på livet - alle står de klar til at byde ham velkommen og igen at inkludere ham i livets rutsjebaneture...Danny Boyle er nu klar med opfølgeren til kultklassikeren  Trainspotting, der fik premiere tilbage i 1996. Meget er sket, og du kan roligt glæde dig til et gensyn med fortiden.  
 
Kærligheden kender ingen grænser
Et ægteskab mellem sort og hvid er måske ikke uhørt i London i 1948. Men at den sorte mand er konge i et britisk protektorat i Afrika, er ensbetydende med problemer. Bechuanaland ligger lige op ad Sydafrika, der netop har ophøjet den traditionelle raceadskillelse til officiel politik – apartheid. Men Ruth Williams, der er blevet hærdet af sine oplevelser under krigen, har en ubøjelig vilje og lader sig ikke kue af embedsmænd, der fraråder ægteskabet. Seretse Khama er lige så stålsat og overbevist om, at fremtiden for hans land i Afrika i hvert fald ikke er diskrimination. Hverken mod sort eller hvid. Seretses onkel er mindst lige så intolerant, og møder ægteparret med stor uvilje. Ruth bliver mødt med afvisning i sit nye hjemland, og Seretse må kæmpe for at bevare sin myndighed og arveret til tronen. Imens smeder politikerne i London rænker og gør deres bedste for at adskille Ruth og Seretse. Men kærligheden kender ingen grænser.

e-max.it: your social media marketing partner