Af Karl Andersen, Hobrovej 92 C 2, 4, 9530 Støvring.

 

Rebild Kommune køber pludselig grund tilbage fra tiltalt entreprenør  på Højdedraget 7 i Støvring.

Er der mon nogen som har fået kolde fødder? - da grunden blev solgt uden den nødvendige bemyndigelse fra kommunens økonomiudvalg, det lugter langt væk af dårlig ledelse i øverste myndigheder og som blev meldt til politiet, da det drejer sig om en jurist med ansvar for kommunens faste ejendom, og en der arbejdede som seniorkonsulent også for kommunens faste ejendomme.

Straffesagen  om det betændte grundkøb bliver behandlet ved Retten i Aalborg til efteråret.

Der er hviler stor truende sorte skyer over Rebild kommune!

Hvad gør vi nu? Arkæologer koster kassen. Hvorfor nu grave i fortiden 500 år før Kristi fødsel? Har Arkæologerne ikke potteskår nok?

Kan det være rigtigt at Arkæologer og Naturfredninger kan stoppe udviklingen i det Danske samfund?

Kan det være rigtigt at Rebild Kommune skal betale 16 – 18 millioner kr. af den slukne kommunekasse?

Hvorfor er det ikke et nationalt anliggende at Staten betaler?

Rebild Kommune har sat 10 millioner til side til at byggemodne erhvervsområdet til veje og kloakker.

Byggemodningen på vestsiden af Motorvejen ved Nibevej skal imødekomme eftespørgselen af erhvervsgrunde som kommunen mangler, da alle erhvervsgrunde er solgt og bebygget og giver mange nye arbejdspladser og nye tilflyttere og giver flere skattekroner i kommunekassen, og som kommer  os  borgere og byens handel til gode.

Hvorfor nu lægge de små bysamfund ned?

Ja hvad mon de folkevalgte politikere tænker?

Det er nok ikke gået op for dem, at det er de små bysamfund, der holder gang i hele vores kommunekasse i form af arbejdskraft og skattekroner.

Tag nu og lyt til hvad borgerne ønsker ude i oplandet. Bevar de små bysamfund. Det er dem, der sidst er med til at lave den store å!

Det er det der er med til at give god trivsel i vores samfund og sammenhold. Lad være med at nedlægge de små skoler. Det er dem som giver de bedste elever i grundskolen og siden en god baggrund til de større skoler.

Hvorfor mangler kommunen 10-12 millioner på skoleområdet?

Det er det  den samme  sang hver eneste år, vi skal høre på. Bliver pengene brugt forkert til ”prestigeprojekter”, som  for eksempel til 2 unødvendige  lysreguleringer ved Buderupholmkrydset, som kun giver gener og irationer for trafikkanterne hver eneste dag.

Hvorfor er det altid skolen og ældreområdet, der skal spare når pengene bliver brugt forkert?

Det kan da ikke komme bag på politikerne, at med den tilflytning der er til Rebild kommune, kommer der flere og flere børn, da det er unge mennesker, der flytter her til og bosætter sig, og som normalt føder 2-3  børn. Der vil blive brug for børnehaver og skoler.

Så kære politikere: Tænk jer nu godt om inden I træffer beslutninger. Lad nu ikke dalerne rulle for at holde på kronen, og lyt nu til borgerne.

Lad nu fornuften råde! I et hvert husholningsbudget skal pengene følge spillet og gå op i sidste ende.

e-max.it: your social media marketing partner