Som noget nyt introducerer Rebildguide Birgitte Wilsted Simonsen gåture for skovgæster med hunde.

Første tur blev gennemført i Rold Skov nord for Arden.
Der er rigtig mange, som nyder, at gå en tur i skoven med deres hund, og på den måde opleve, hvordan skoven forandrer karakter året rundt. Samtidig så er det også en god lejlighed for hunden til at gå en anden oplevelse og indtryk af blandt andet nye dufte.
Rebildguide Birgitte Wilsted Simonsen havde en aften inviteret hundejere til en lille gåtur i skoven, hvor man ud over frisk luft og motion, samtidig også kunne høre lidt om de forskellige seværdigheder, som man kom forbi.
En god håndfuld gæster var mødt op ved Stabelpladsen i Arden, og efter lommerne var fyldt op med hundegodbidder, startede den knap 4 kilometer lange gåtur.
Undervejs blev der blandt andet fortalt om flyverskjul fra anden verdenskrig, jordfaldshuller i skoven, om den gamle kærlighedsbøg og om den viljefaste med venlige skovridder Jens Hvass, der har betydet meget for Rold Skovs udvikling. Turen gik også forbi Røverstuen, hvor Røverne fra Rold ifølge fortællingerne skulle have holdt til.
Rold Skov viste sig fra den pæneste side, hvor solen stod ind gennem træerne. Under den efterfølgende kop kaffe kunne Rebildguide Birgitte Wilsted Simonsen fortælle: - Jeg regner med, at der løbende kommer gåture, der er beregnet på, at man har sin hund med. Det vil typisk være kortere ture på skovveje, hvor er der plads til hundene. Skoven er jo for alle - lige meget om man har to eller fire ben.

e-max.it: your social media marketing partner