STØVRING: Eftersøgningshunde fra Støvring DcH i aktion.

Endnu engang var der bud efter Sanne Asmussen med King, og Annette Rasmussen med Balder og Kenya.
En kunde havde nemlig tabt sin telefon i Rold Skov søndag eftermiddag og mandag formiddag blev Sanne og Annette tilkaldt. Et par timer sener stod de klar i Rold Skov med deres hunde. Efter at have søgt koncentreret i 2,5 time måtte de med beklagelse indstille eftersøgningen. Hundene var trætte efter så mange timer, og telefonen var ikke i det angivne område.
Annette kunne dog ikke lade tanken om den tabte telefon ligge, så hun kontaktede kunden og spurgte om hun måtte køre ud i skoven og prøve endnu engang med sine hunde.
Så torsdag morgen startede de forfra med at afsøge området, men denne gang søgte de også i et andet område end det først angivne, og dette viste sig at være en rigtig god ide.
- Efter at have søgt i knap to timer var vi ved at give op, og jeg besluttede at vende om og gå tilbage til bilen. Men pludselig trak hundene og de havde tydeligt fået fært, og så var der ingen tvivl mere, fortæller Annette.  For der mellem blade og mos lå telefonen. Den havde ligget i skoven i 5 dage, og det havde regnet rigtig meget. Når det regner sletter det meget af færten, så det var super flot at de fandt den.
Glæden var stor hos kunden, og stoltheden over sine hundene var ikke til at skjule hos Annette.

e-max.it: your social media marketing partner