STØVRING: Der var markant fremgang at spore, og indsatsen var mere end godkendt, men Støvring IF Fodbolds førstehold hos herresenior i Jyllandsserien 2 tabte 2. påskedag på udebane til kronjyske Vorup FB, der vendte 0-2 til 3-2.

SIF-mandskabet, der nu har indkasseret tre nederlag i træk siden premieresejren på 2-1 over Helsted Fremad, kom ellers foran 2-0 i løbet af de første seks minutter takket være scoringer af Mads Harbo og Christian Lie Guldager, men ni minutter senere stod det 2-2. Vorup FB scorede sejrsmålet til 3-2 på et direkte frispark i det 76. minut.

Hos SIF blev den vikarierende midtstopper Nicklas Aagaard kampens spiller. Han spillede på for ham uvant plads i karantæneramte Nicolaj Hvilsoms fravær.

I spillerunden forinden tabte SIF-førsteholdet 1-3 hjemme til Frederikshavn fI efter en noget blodfattig indsats.

- Jeg bad inden kampen om, at vi steppede op. Det tog holdet til sig og leverede en glimrende kamp mod en dygtig modstander. Vi har en voldsom ærgerlig fornemmelse, for det var en helt lige kamp, som kunne gå begge veje, og så er det altid bittert, når det tipper imod en selv, siger SIF-cheftræner Rasmus Gissel.

Efter pausen gik SIF over til en 4-1-4-1-opstilling.

- Spillerne gav alt på banen og tog godt imod de taktiske justeringer, så kan jeg i bund og grund ikke bede om mere. Så skal vi ”bare” have hævet kvaliteten i de situationer, kampene bliver afgjort i og samtidig være bevidste om, at der skal en lignende præstation til hver gang, hvis vi skal have sejre. Og det skal vi, slutter Rasmus Gissel.

SIF STARTOPSTILLING (4-4-1-1)

Mikkel Blad Krogh, Mathias Kielgast, Nicklas Aagaard (dagens SIF-spiller), Lars-Bo Hansen, Nikolaj Thorhauge Jacobsen, Thomas Nielsen, Anders Nielsen, Asger Bundgaard Nielsen, Yashar Bavel - Mads Harbo, Christian Lie Guldager.

Bænken denne gang: Casper Henriksen, Niclas Plougmann og Christoffer Olesen - alle 14 kom i aktion.

e-max.it: your social media marketing partner