SULDRUP: Torsdag den 21. september skulle kredsserie-holdet i IK Frem Badminton til Aarhus - nærmere betegnet Skødstrup - og spille sæsonens anden holdkamp.

Ligesom første holdkamp, vidste man på forhånd godt, at det ville blive en rigtig svær kamp, da der også her var tale om nedrykkere fra sidste års Danmarksserie, og de havde da også vundet deres første kamp ganske overbevisende.
Og svært det blev det. Allerede inden for en halv times spil, havde IK Frem tabt de første fire kampe overbevisende i to sæt. Så blev det herresinglernes tur, og her blev det en smule mere jævnbyrdigt. IK Frem er tætte på at vinde anden herresingle, men det ender desværre med et nederlag med 19 i tredje sæt. Dagens eneste sejr kom i tredje herresingle, hvor Steffen Aamann spillede en rigtig flot kamp, og vandt i to sæt. Herefter var historien lidt den samme, som kampene man startede ud med, og det endte med overbevisende nederlag i de sidste kampe, til et stærkt hold, som IK Frem aldrig kom tæt på. 12-1 var slutresultatet. Skal man trøste sig med noget efter denne kamp, må det være, at de værste modstandere nu er overstået, og at man nu har gode chancer for point i de resterende kampe man kommer til at spille.

e-max.it: your social media marketing partner