Med deltagelsen i Danmarksmesterskabet er ponyrytter Maria Larsen Møllers og hendes træner og søster Mettes store drøm er gået i opfyldelse. - Det bliver fantastisk at være med, det var vores største ønske at nå at deltage i Danmarksmesterskabet med vores dejlige pony, at nå at vise hvad han kan, og hvad man kan opnå som flittig rytter, der virkelig gerne vil udvikle sig. Det er en stor glæde for os, fortæller Maria Larsen.
- Vi har forsøgt at træne under mottoet ”vi kan og vi vil ”, som vi lærte til et kursus med Rasmus Bagger, (EM- og DM-mester i flere idrætsgrene, bl.a. ridning, svømning og femkamp).
Maria og Mette fik for nøjagtig et år siden en ny pony “Rawa’s Charon”. Han er en stor flot rød dansk sportspony, som pigerne hurtigt fik en god kemi med, og de valgte, at det skulle være ham, som de ville satse på at komme endnu længere med end med deres første pony Winston.
Forhåbningen de havde, og målet de stræbte efter var, at Maria og Charon gerne ville opnå at blive B-ekvipage.
Når man er det, kan man starte til landsstævner. Mette, som er Marias daglige træner, tager opgaven meget seriøst, og de træner 5-6 gange om ugen, og ca. én gang om måneden er de til undervisning hos Vibeke Degn, tidl. ponylandsholdstræner
For at blive B-rytter, skal man kvalificere sig ved distriktsstævner. Maria og Charon fik  den endelige kvalifikation som B-ekvipage i weekenden inden sommerferien, til et stævne i Christiansfeld.
Det var en stor drøm der dermed blev opfyldt !
Sidste weekend i sommerferien var de så til landsstævne på “Hovgaard” på Fyn. Det er en af de oplevelser, der nok vil blive husket længe for pigerne.
Maria red “store tur”, som består af de to sværeste dressurprogrammer og en pony-kür (ridning til musik, gerne i takt).
Det gik rigtig godt på Hovgaard.
Maria kvalificerede sig i PRM til DM for hold, som afholdes i Frederikshavn i september.

e-max.it: your social media marketing partner