STØVRING: Rikkes beslutning om, at denne sæson skulle det være slut med konkurrencenerverne, viser sig at være en rigtig god beslutning, som nu endelig giver Rikke og hendes søde hund, Frida, velfortjent pote.

Der er blevet lagt rigtig mange timers træning bagved de flotte resultater. En træning, som konkurrenceholdets trænere, Rene Skjødt og Helena Lund Thomsen, med stor faglighed, tålmodighed, erfaring og evnen til at læse både hund og hundefører på allerfineste vis, har dannet fundamentet for.
Med en flot tredjepræmie og 172,1 point i den landsdækkende lydighedskonkurrence i Vesthimmerland lørdag den 22. april, fik den dygtige hundeekvipage, Rikke Werning Uhrenholt sammen med sin Appenzeller Sennenhunden Frida, deres andet resultat over de adgangsgivende 160. Sammen med en andenplads i Nibe den 19. marts med 177 point giver det nu adgang til en oprykning fra B-klasse til A-klasse fra årsskiftet.
 Rigtig mange hundeekvipager har fået en flot start på sæsonen, og det bliver spændende at følge dem hele vejen frem imod udtagelserne til DM.

FAKTA:
B-klassens konkurrence program består af 10 øvelser, lige fra almindeligt stuedressur som stå, sid og dæk, til felt (hvor hunden skal finde genstande)  Spor, Apport, Spring, fremadsendelse  og rundering. Programmet kan max give 200 point og for at opnå oprykning til A-Klasse skal man i løbet af en sæson gennemføre programmet to gange med min 160 point pr gang.


Den dygtige hund, Frida.

e-max.it: your social media marketing partner