I forbindelse med Venstres sommergruppemøde, som afholdes på golf resortet »Himmerland« ved Farsø, var medlemmer af folketingsgruppen torsdag sammen med andre af partiets topfolk spredt ud over Nordjylland til forskellige aktiviteter og virksomhedsbesøg.

I den anledning aflagde forsvarsminister Jakob Ellemann samt digitaliserings- og ligestillingsminister Marie Bjerre et besøg på Støvring-virksomheden Hydrema. De to ministre var ved besøget fulgt af Jesper Greth (V), borgmester i Rebild Kommune og Per Bach Laursen (V), borgmester i Vesthimmerlands Kommune.

Ved besøget, som af hensyn til overskueligheden på den store Støvring-virksomhed blev afholdt som et »walk-and-talk« arrangement, blev gæsterne guidet rundt af adm. direktør Jan Werner Jensen og ledende medarbejdere fra virksomhedens forskellige produktionsområder.

Ministre og borgmestre blev så blandt andet virksomhedens produktion af primært maskiner til entreprenørindustrien, hvor der gennem flere år er sket en betydelig digitalisering, og hvor Hydrema er på forkant, ligesom der blev forevist en eldrevet entreprenørmaskine, som fabrikken også er blandt de få, der kan levere. Endelig blev der plads til et »kig« i Hydremas produktion af materiel til militært brug. Her har virksomheden tidligere leveret maskiner til minerydning, og af disse maskiner har den danske stat under krigshandlingerne i Ukraine doneret til den krigsramte stat.

Læs mere i den kommende uges trykte udgave af Folkebladet Rebild, og se Jakob Ellemann »sparke dæk« hos Hydrema.

 

e-max.it: your social media marketing partner