Sparekassen Danmark er ny partner for PostNord Danmark Rundt, og sammen med den lokale SPAR-købmand i Suldrup inviterer de beboerne til at medvirke til fest: Pynt dit hus op til cykelløbet, lyder opfordringen. 

 

SULDRUP: Spar-købmanden og Sparekassen Danmark i Suldrup har taget initiativ til en lokal folkefest, når cykelrytterne i PostNord Danmark Rundt ruller igennem byen om eftermiddagen tirsdag i næste uge.

Dels stiller Spar-købmanden og Sparekassen Danmark op blandt andet med gratis pølser med mere til alle på festpladsen på Lægens P-plads på Hjedsbækvej 337.

Dels belønner de to initiativtagere det hus i Suldrup, der er pyntet flottest op til cykelløbet. Vinderen, der kåres på festpladsen, belønnes med en overdådig købmandskurv.        

- Vi vil gerne være med til at gøre cykelløbet til en lokal folkefest, forklarer privatkunderådgiver Line Mørk Erlandsen, der er tovholder på arrangementet fra sparekassens side. 

Bredde og elite

Op til løbet har Danmarks Cykle Union, der står bag PostNord Danmark Rundt, netop offentliggjort, at unionen har indgået en partnerskabsaftale med Sparekassen Danmark.

- Danskerne er generelt meget interesserede i de store cykelløb, og med aftalen slår vi to fluer med et smæk, siger direktør i Sparekassen Danmark, Jan Skov:

- Vi støtter et løb, som det er gratis for alle at følge. Og samtidig ved vi, at de store løb og de store stjerner er med til at få den almindelige dansker ud at cykle. Så vi bidrager også til folkesundheden med aftalen.

- Og endelig vil vi skabe noget aktivitet omkring vores afdelinger i de byer, som feltet passerer, lover Jan Skov.

Det er arrangementet i Suldrup et rigtig godt eksempel på.  

 forbindelse med partnerskabsaftalen med PostNord Danmark Rundt har Sparekassen Danmark sat sig for at gøre løbet til en fest i de byer, feltet kommer igennem, og hvor sparekassen har afdelinger.

Det bliver fest og god stemning, når feltet kører gennem Suldrup.

e-max.it: your social media marketing partner