Sparekassen Danmark er ny partner for PostNord Danmark Rundt. 

Der kommer spænding og masser af fart over feltet i Støvring, når løbet kommer forbi, lover afdelingsdirektør Paw Winther.

 

STØVRING: Sparekassen Danmark i Støvring har taget initiativ til en lokal folkefest, når cykelrytterne i PostNord Danmark Rundt strejfer byen om eftermiddagen tirsdag den 15. august.

- Vi har fået tilladelse fra Rebild Kommune til at indrette en midlertidig festplads på hjørnet af Hobrovej og Mølledamsvej, så vi håber, at rigtigt mange vil møde op og tiljuble feltet, siger afdelingsdirektør Paw Winter fra Sparekassen Danmarks afdeling i Støvring.

Paw Winther er desuden formand for Støvring Handel & Erhverv, og han har inviteret alle foreningens medlemmer til at stille op med en stand på pladsen.

- Vi vil gerne være med til at gøre cykelløbet til en lokal fest, siger Paw Winther.

På tirsdag kører feltet ind i Støvring sydfra ad Hobrovej og drejer skarpt til højre ad Klepholmvej – over for den midlertidige festplads.

- Farten kommer ned i svinget, så vi får mulighed for at spotte, hvordan de forskellige stjerneryttere ligger i feltet, fortæller Paw Winther.  

Bredde og elite

Op til løbet oplyser Danmarks Cykle Union, der står bag PostNord Danmark Rundt, at unionen har indgået en partnerskabsaftale med Sparekassen Danmark.

- Danskerne er generelt meget interesserede i de store cykelløb, og med aftalen slår vi to fluer med et smæk, siger direktør i Sparekassen Danmark, Jan Skov:

- Vi støtter et løb, som det er gratis for alle at følge. Og samtidig ved vi, at de store løb og de store stjerner er med til at få den almindelige dansker ud at cykle. Så vi bidrager også til folkesundheden med aftalen.

- Sidst, men ikke mindst, vil vi skabe noget aktivitet omkring vores afdelinger i de byer, som feltet passerer, lover Jan Skov. 

 

Paw Winther, der både er afdelingsdirektør i Sparekassen Danmarks afdeling i Støvring og formand for Støvring Handel, står på den midlertidige festplads foran tennisanlægget på hjørnet af Hobrovej og Mølledamsvej.

I forbindelse med partnerskabsaftalen med PostNord Danmark Rundt har Sparekassen Danmark sat sig for at gøre løbet til en fest i de byer, feltet kommer igennem, og hvor sparekassen har afdelinger.

e-max.it: your social media marketing partner