STØVRING: I mandags var der gjort ekstra meget ud af det med store blomster foran indgangspartiet, som i dagens anledning venligst var udlånt af Solhøj Blomster. Med champagne i klubhuset fra Bisgaard Vinhandel og kagemand fra Mesterbageren, var der således lagt op til en festlig træningsaften for alle klubbens medlemmer.

Årsagen var, at Sparekassen Danmarks afdelingsdirektør Paw Winther kom og overrakte en check på 50.000 kr.

DCH Støvring, som er et samlingspunkt for ansvarlige hundeejere fra hele kommunen uanset køn, alder, beskæftigelse og nationalitet mødes her på lige vilkår omkring den fælles interesse for hund. Vi hjælper med at uddanne både førere og hunde i hyggelige uformelle rammer, hvor der er plads og respekt omkring  de forskelligheder der er.

- Projekt ”materialeopbe-varing” er med til at bidrage til klubbens fortsatte vækst, idet vi kan opbevare klubbens udstyr forsvarligt, udtaler Rikke Werning Uhrenholt, som har været tovholder for ansøgningen til Sparekassen Danmark.

Man søgte derfor om midler til at kunne opføre et sted til materiale opbevaring i forbindelse med klubhuset, så klubbens udstyr kan opbevares sikkert under lås og slå og i ly for vind og vejr, når udstyret ikke er i brug. Samtidigt skal størrelsen på materialeopbevaringen sikre, at det også er muligt at opretholde orden og systemer, så det er nemt for klubbens mange frivillige trænere og brugere at finde det udstyr, som de har brug for i forbindelse med netop deres hold eller egen træning – og lige så vigtig at kunne returnere det på samme plads

Materialeopbevaringen ønskes opført med hjælp fra lokal håndværker, hvilket bevillingen fra på 50.000 kr. fra Sparekassen Danmark gør muligt, mens indretning og opsætning af hylder og reoler udføres af klubbens frivillige.

Efter tale fra både Paw Winther og klubbens formand Karsten Grønlund blev der klappet, skålet og spist kagemand inden de mange hundefører gik ud for at fortsætte træningen.  

Paw winther med checken på 50.000 kr.

DCH Støvring formand Karsten Grønlund, Paw Winther fra Sparekassen Danmarm og Rikke Werning Uhrenholt, tovholder på  projektet.

e-max.it: your social media marketing partner