I sidste uge afholdt Støvring Seniordansere - et godt fællesskab gennem 35 år - sin årlige generalforsamling med et solidt fremmøde af foreningens medlemmer.

 

STØVRING: Formand Rosa Skriver aflagde beretning for året 2022, herunder at man på nu kan mødes og danse som tidligere efter pausen i coronatiden.

Nye medlemmer blev budt velkommen og nævnt blev, at flere af foreningens dansere har kunnet fejre jubilæum efter at have danset i både 10, 15 og 20 år. 

Foreningens program for året 2022 blev således gennemført, bl.a. med gåture i Støvring, Suldrup og Skørping samt byernes nærområder. Foreningens sommertur i maj til Halkær Mølle,  en spændende gåtur med udsigt over Halkær Bredning, kaffe og kage på Halkær Mølle Naturcenter samt middag på Halkær Kro - efterfulgt af dans i salen samt kaffebord. Julefrokost i november i Sønderup sammen med Suldrup Seniordansere

Udover foreningens egne arrangementer har Støvring Seniordansere deltaget arrangementer i Klub Seniordans Himmerland regi - herunder Klub Senior Himmerlandstur i maj til Fyn og Sjælland, hvor deltagerne boede på Vissenbjerg Storkro. Turen bød på mange spændende oplevelser, bl.a. besøg på Europas største bisonfarm, Ditlevsdal, Oplevelsescenter Nyvang ved Holbæk, De japanske Haver på Fyn samt Krengerup Gods med dertil hørende hørværksted og Skodamuseum. Sommerrevyen i Odense var også et festligt indslag, som var indeholdt i turen

Årets arrangementer har medvirket til positive oplevelser og hyggeligt samvær for deltagere. 

Ved deltagelse i arrangementer er dansere velkommen til at invitere en ledsager med - med mulighed for efterfølgende at dele egne oplevelser med sin mand/kone eller en ven/veninde, som ikke er med i Støvring Seniordansere. 

2023 venter nye arrangementer med bl.a. en fælles aften med Sirenerne, Dansens Dag den 29. april, hvor alle - både nye og kommende dansere er velkommen. Endvidere afholder  foreningen fælles foredrag i samarbejde med LOF samt sommertur, gåture og meget andet, herunder input til nye tiltag fra vores dansere.

Generalforsamlingen sluttede med foreningen som vært ved fælles spisning og kaffe.

Flot fremmøde ved generalforsamlingen, hvor maden nydes.

Flot udsigt fra toppen med udsigt ud over Halkær sø og åen, der bugter sig i landskabet.

e-max.it: your social media marketing partner