I sommeren 2022 leverede virksomheden SAWO en nødgenerator til et hospital i Ukraine på 30 kWh, på en forespørgsel fra Ukraine. Dette modtog virksomheden en stor tak for.

Nu afsender man yderligere to nødgeneratorer til Ukraine. Den ene er dieseldrevet på 25 kWh og den anden er traktordrevet på 20 kWh.

Lions Club, Hobro, fragter generatorerne til Ukraine og fordeler dem, hvor der er størst behov, via Bevar Ukraine – en dansk humanitær organisation stiftet i 2014 med det formål at hjælpe børn, ældre og hospitaler i Ukraine. Hospitalerne i Ukraine har kritisk mangel på medicin, hospitalsudstyr og generatorer.

SAWO-projektet, med hjælp til levering af nødgeneratorer, koordineres af direktør Flemming Christensen, som også er behjælpelig hvis man har en nødgenerator stående, som man ønsker at donere. 

 

FAKTA

SAWO A/S er Nordens førende leverandør af kvalitetsprodukter og 1. klasses service inden for hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenørbranchen. 

Virksomhedens mange fleksible medarbejdere udfører dagligt salg, service samt produktion af opbygninger fra 14 værksteder fordelt over hele landet. 

Derudover ejer SAWO et dambrug og fiskesøer ved Støvring.

e-max.it: your social media marketing partner