Af Conny Blicher

Det kræver stor koncentration, når der skal øves på en af sketchene i Stubhusrevyen, så det kan godt være at instruktør Lars Svendsen sætter skuespillerne på lidt af en prøve, når det hele skal afstemmes.

Men som det kan ses på billederne, tager alle kampen op med højt humør og masser af grin.

Det er bare et typisk billede fra en øveaften, når holdet mødes for at gøre klar til revyen i uge 10.

Lars har været revyens instruktør i mange år, og han har helt sikkert været med til at højne revyen med sine mange sjove ideer og tanker til hvert enkelt nummer.  

Billederne er fra nogle af de mange sketches der øves på, når skuespillerne slår sig løs på en øveaften. Og det er bare et par stykker af de mange sketches som skal øves igennem, inden Stubhusrevyen går på scenen i uge 10. 

Det er vigtigt for os at pointere, at man som tilflytter til Støvring sagtens kan forstå meningen med indholdet af revyen, så man behøver ikke at have været bosat i Støvring i mange år for at kunne få sig et godt grin over hvad der er sket i land og by siden sidste år. 

- Vi glæder os til at dele latteren med publikum, siger revydirektør Conny Blicher, som ser frem til at man forhåbentlig kan spille for en fyldt sal når revyen går på scenen i Stubhuset den 10,. 11. og 12. marts.

Det er lige med at finde den rigtige grimasse når der øves og det er Maria rigtig god til.

e-max.it: your social media marketing partner