Efter et par år, hvor Covid-19 har forhindret en fysisk afvikling af Venstres nytårskur afholder Himmerlandskredsen igen dette arrangement den 6. februar i Haverslev Hallens festlokaler. Mødet er åbent for alle, som er interesserede.

Efter et folketingsvalg som ikke var det bedste for Venstre, er der glæde over at Marie Bjerre fik et flot personligt valg og nu også er udnævnt til minister for Digitalisering og Ligestilling. 

Mødet indledes med officiel opstilling af folketingskandidat til det næste valg. Marie Bjerre ønsker at fortsætte sit kandidatur.

Efter opstillingen, som forventes af blive kortvarig, er der fællesspisning for de fremmødte med lejlighed til at mødes på tværs af de to kommuner, som Himmerlandskredsen dækker.

Aftenens talere er naturligvis Marie Bjerre, der som nyudnævnt minister sikkert har meget at berette om sine første to måneder i regeringen samt de opgaver, der skal løses i den nærmeste fremtid. 

Herefter vil landsformanden for Venstres ungdom, Maria Gosvig Ladegaard, komme med et ungdommeligt indlæg. VU har tidligere udarbejdet et oplæg: Venstre - også for de unge? - som var debatoplæg på et møde med Venstres forretningsudvalg i 2022. Her gav VU’erne Venstre et forslag til liberal ungepolitik, da deres politik, efter VU’ernes mening længe har henvendt sig mod de ældre, påstod de i hvert fald.

 

Maria Gosvig Ladegaard, landsformand VU.

e-max.it: your social media marketing partner