Nordjyllands Politi har i går aftes, d. 14. juni, sigtet en 26-årig mand for at blufærdighedskrænke en 15-årig pige i Støvring mandag aften.

Det oplyser lederen af efterforskningen af sagen, politikommissær Mikkel Brügmann.  

Efterforskningslederen fortæller videre, at man i forbindelse med sagen fra Støvring og efterlysningen bragt i offentligheden modtog en del henvendelse fra borgere: 

- Dem var vi meget glade for at få – og én af dem førte faktisk til, at vi allerede i går aftes kunne sigte en 26-årig. Den unge mand henvendte sig selv til os, da han hørt om den offentlige efterlysning, hvorefter vi afhørte ham. Og ved denne afhøring erkendte han da også, at det var ham, som stod bag.  

Politikommissæren oplyser desuden, at det er politiets samlede vurdering af sagen, at sagen omhandler forsøg på blufærdighedskrænkelse. 

- På baggrund af at sigtede erkender forholdet, og de øvrige beviser i sagen, som vores efterforskning har tilvejebragt, anser vi nu sagen for opklaret. 

Politiet vil fortsat være tilstede med politibussen i Støvring, men nu i tidsrummet fra 10-12.  

- Hvis man fortsat har behov for at tale med os om sagen, men ikke mulighed for at komme til Støvring i dette tidsrum, så er man velkommen til at kontakte politiet på tlf. 114, understreger Mikkel Brügmann. 

Sagen vil senere blive afgjort i retten. 

 

EFTERLYSNING: 

Pige antastet i Støvring - politiet søger vidner

Nordjyllands Politi modtog mandag aften, kl. 23.09, anmeldelse om, at en 15-årig pige i Støvring var blevet antastet af ukendt person. Det lykkedes hurtigt for pigen at flygte. Ring 114 med oplysninger. 

Den 15-årige pige har forklaret, at hun gik alene til fods på et stisystem ved søerne ved Mastrupvej i Støvring. Her blev, hun cirka kl. 22.45, passet op af en ukendt person, der tog fat omkring hende. Hun skubbede personen væk, og hun råbte i samme forbindelse op. Herefter løb personen bort fra stedet. 

Personen beskrives som: spinkel af bygning, cirka 180 cm høj, iført grøn army-jakke med hætte. 

Efterforskningsleder, politikommissær Mikkel Brügmann, siger: 

- Det er en meget ubehagelig oplevelse. Derfor tager vi anmeldelsen seriøst, og vores efterforskning er i fuld gang: Vi håber, at vi kan få klarlagt, dels hvem personen er, dels hvad årsagen er til, at pigen blev antastet.  

Nordjyllands Politi har foretaget undersøgelser på stedet, blandt andet sporsøg med patruljehunde, ligesom man har afhørt forskellige personer til sagen.  

Politiet søger samtidig efter borgere, der har set en person med et signalement, som svarer til ovenstående – eller andre, der i øvrigt har oplysninger i sagen. 

- Hvis man bor i området og har en udvendig overvågning, så kan det ligeledes være meget behjælpeligt for vores arbejde, hvis man gennemser sin overvågning og kontakter os, hvis personen ses på overvågningen, lyder det fra politikommissær Mikkel Brügmann. 

Politikommissæren oplyser desuden, at politiet fra onsdag den 15. juni vil være til stede på Støvring Bytorv v. Jernbanegade i tidsrummet fra kl. 10-14 med den mobile politistation, hvor borgere er velkommen til at henvende sig, hvis de har oplysninger eller spørgsmål i relation til sagen.

Alle informationer i sagen kan også gå til politiet på telefon 114. 

e-max.it: your social media marketing partner