GRAVLEV: Det er ikke længere siden end i juli, at John Terragni vendte hjem til Gravlev fra EM i Tjekkiet som nybagt europamester i styrkeløft i sin alders- og vægtklasse. Men efter VM i Sverige for nylig, hvor han slog sin nærmeste konkurrent, Jean Pierre Duverger fra Frankrig, med næsten 100 kg, kan han føje verdensmester til sine mange titler.

John Terragnis resultater i de tre styrkeløft-discipliner squat, bænk og dødløft blev henholdsvis 152,5 kg, 120 kg og 172,5 kg.

I dødløft satte John Terragni ny dansk rekord, ligesom han også gjorde det med den samlede vægttotal på 445 kg, en fremgang på 10 kg siden Europamesterskaberne.

Kronen på værket er bænkpres-resultatet, som er ny verdensrekord – en forbedring på 2,5 kg af den rekord, som John selv satte ved EM i Tjekkiet for to måneder siden. 

I slutning af oktober skal Gravlevs stærke mand i ilden igen, denne gang i Vilnius, Litauen, hvor han stiller op mod verdens bedste i bænkpres som enkeltløft. 

Til daglig træner John Terragni i Aalborg Styrkeløfter Klub og har styrkeløfter og landsholdstræner Nicki Lentz som coach. 

 

e-max.it: your social media marketing partner