Nu starter klubben op igen efter en lang pause. Kom og vær med!

STØVRING: Så er det muligt for Onsklubben på Mastruplund at starte op med arrangementer igen.

Klubben blev startet for 30 år siden af Jens Tarp. Der kræves ingen form for medlemsskab eller kontingent. Der betales et mindre beløb for kaffen. 

Klubben kører på frivillig  arbejdskraft og satser på underholdning som f.eks. sang, musik, livsskildringer, rejsebeskriveler og virksomhedsbesøg samt en årlig udflugt, som i år går til Lille Vildmose med Olesens Bussen som guide.

Klubben glæder sig til at komme i gang igen efter en lang Covid-19 pause.

Klubben er tænkt som et sted, hvor seniorer kan mødes én gang om ugen for at diskutere, hvad der er af nyheder i såvel radio/TV som den skrevne presse. Med tiden har det udviklet sig til, at 60 til 80 personer møder op onsdag formiddag.

I vinterhalvåret er mødestedet Mastruplund Ældrecenter i Støvring. Der startes med at man synger et par sange, hvorefter der serveres kaffe/te og et halvt rundstykke. Derefter er der underholdning.

Man søger at få interessante personer til at komme og underholde med eksempelvis rejseoplevelser, opvækst, arbejdsliv, hobby, foreningsarbejde eller andet af almen interesse - dog må der ikke agiteres for religion og politik.

I sommerhalvåret køres gerne ud for at besøge virksomheder, haver, museer m.v. Der er ca. 30 arrengementer om året.

Der hygges med kaffe i stalden.

e-max.it: your social media marketing partner