Da Venstres tidligere valgte borgmesterkandidat, Jeppe Ugilt Hansen, af helbredsmæssige årsager, har valgt at trække sig fra denne post, har kommuneforeningens bestyrelse igen været i arbejdstøjet med det formål, at udpege en ny borgmesterkandidat.

REBILD: På et møde den 1. juni faldt valget på den konstituerede gruppeformand og medlem af Børne og familieudvalget, Jesper Greth, Støvring.

Jesper Greth er medlem af Venstres byrådsgruppe siden 2018, som medlem af Børne- og familieudvalget, i bestyrelsen for Rebild Ungdomsskole samt Børne- og ungeudvalget.

Jesper Greth varetager jobbet som gruppeformand og pladsen i økonomiudvalget under Jeppe Ugilt Hansen orlov.

Jesper Greth er 51 år, bor i Støvring sammen med sin hustru Mette og sine to børn, og deltager aktivet i det lokale foreningsliv.

Venstre i Rebild kommunes, formand Gert Sørensen, udtaler:

- Jesper Greth er en person, som nyder stor respekt, både indenfor Venstre som udenfor, for sit omhyggelige og ihærdige arbejde. Han har gennem flere år har vist i sit udvalgsarbejde, og i de seneste måneder også som gruppeformand. Vi har store forventninger til, at borgmesterposten er et stort skridt nærmere med Jesper Greth som Venstres kandidat.

e-max.it: your social media marketing partner