Det Konservative Folkeparti i Rebild afholdt forrige mandag både ordinær og opstillingsgeneralforsamling på Rebildhus.

REBILD: Rigtig mange medlemmer var mødt op til hygge, samvær og fællesspisning inden generalforsamlingerne. 

Den ordinære generalforsamling bød ikke på de store overraskelser. Bjarne Villadsen aflagde beretning om et år præget af Covid 19, hvor mødeaktiviteten hovedsagelig var foregået digitalt og alle sociale arrangementer var blevet udsat. 

Jeanette Sagan og Holger Pedersen fortalte om arbejdet i de forskellige udvalg og i byrådet, hvorefter Lene Aalestrup fortalte overordnet om den politisk travle hverdag, om arbejdet og ikke mindst samarbejdet både internt i Det Konservative Folkeparti, men også med resten af byrådet.

Bjarne Villadsen blev som ventet genvalgt som formand og Karen Eriksen som næstformand. Thomas Thorlak har efter adskillige år i bestyrelsen valgt at udtræde og i stedet blev Holger Pedersen valgt ind i bestyrelsen og Henrik Degn blev genvalgt. Birgitte Wilsted Simonsen, Kim Dalsgaard og Peter Bak var ikke på valg i år.

Poul Larsen havde som dirigent styret forsamlingen sikkert gennem den første generalforsamling, og blev valgt endnu engang til at styre opstillingsgeneralforsamlingen. 

Allerede i august måned sidste år blev der prioriteret og sat navne på de tre første kandidater. Lene Aalestrup, som borgmesterkandidat og Jeanette Sagan og Mads Holm Danielsen, som henholdsvis nr. 2 og 3. Birgitte Wilsted Simonsen blev mandag aften valgt som nr. 4, Mikkel Højsleth nr. 5, Nicolai Niemann nr. 6, Peter Bak nr. 7, Flemming Knudsen nr. 8, Kim Hornbech nr. 9 og Emilie Aalestrup som nr. 10. Herefter Martin Kondrup Jensen, Ina Grønhøj, Jakob Ludvigsen, Clara Rusbjerg, Katrine Krog Madsen, Gry Tange, Christoffer Fyllgraf, Pia Bøgelund Ravnholt, Kasper Madsen, Kim Dalsgaard, Lotte Holm, Michael Petersen, Johnny Wishoff og Pia Nielsen. 

Bjarne Villadsen aflagde beretning.

e-max.it: your social media marketing partner