REBILD: Kim Hornbech bor sammen med Gitte og deres tre børn i Rørbæk på 16. år. Kim har trådt sine barnesko i Grynderup, men efter en kort afstikker til Aalborg og Grønland flyttede han tilbage til Rebild Syd. Kim er 45 år og uddannet cand. mag. fra Aalborg Universitet. Til dagligt underviser Kim Hornbech i dansk, historie og erhvervsøkonomi på Nørresundby Gymnasium og HF.

- Jeg interesserer mig meget for samfundet og lokalsamfundet og deltager gerne aktivt i den politiske debat; ikke mindst i Sortebakkeskolens bestyrelse og i Lokalrådet, hvor jeg har været aktiv i snart mange år, fortæller Kim Hornbech og fortsætter: - Min øvrige fritid bruger jeg på at passe min familie, vores have og vores får. Selv har jeg haft en fantastisk barndom i Rebild Syd, og jeg er kandidat, fordi jeg gerne vil bidrage og præge vores lokalsamfund, så Rebild fortsat er et godt sted at være barn i. Det kræver selvfølgelig også, at der også er gode rammer for børnenes forældre og bedsteforældre

Det er ifølge Kim Hornbech de nære politiske beslutninger, der ofte har størst indvirkning på vores dagligdag. Her tænker han specielt på børne- og ungepolitikken, hvor han vil arbejde for, at Rebild skal have rigtig gode pasningstilbud; helst en kombination af private og kommunale tilbud. Rigtig gode skoler, der lærer vores børn at klare sig både fagligt og socialt. Rigtig god understøttelse af kulturlivet; særligt til børn og unge. Rigtig gode bolig- og erhvervsmuligheder for børnenes forældre og bedsteforældre og rigtig god adgang til en varieret vild og halvvild natur.

 

e-max.it: your social media marketing partner