Lene Aalestrup, formand for sundhedsudvalget i Rebild kommune, indvier Hjerteforeningens nyanlagte hjertestier i Støvring.

STØVRING: Nu har alle indbyggerne i Støvring endnu en mulighed for at dyrke motion tæt på hjemmet og i flotte, naturskønne omgivelser, når Hjerteforeningen Rebild indvier to hjertestier i Støvring.

- Hjerteforeningen Rebild har brugt den ellers aktivitetsstille tid under coronaen til at oprette hjertestier, som allerede er taget i brug af mange borgere i byen, og vi glæder os nu til officielt at kunne indvie stierne,  fortæller Jørgen Andersen, bestyrelsesmedlem i Rebild Hjerteforening.

Hjertestierne indvies søndag den 13. juni på parkeringspladsen ved Støvring Stadion, hvor Lene Aalestrup, formand for sundhedsudvalget i Rebild kommune, vil klippe snoren og efterfølgende vil der være mulighed for at gå turene på stierne.

Stierne starter ved Støvring Stadion. Hvide skilte med Hjerteforeningens røde logo markerer stierne på henholdsvis ca. 3,6 og 5,3 km, der går gennem bebyggelse og natur, gennem skov, langs sø og retur til startstedet.  Stierne er ikke egnet for rollator eller kørestol.

- Gå-motion er god motion og de fleste kan være med til at gå. Samtidig er det hyggeligt at gå sammen med andre. Så tag vandreskoen på og tag familie og venner under armen og vær med til åbningen af hjertestierne, fortæller Hjerteforeningens adm. direktør, Anne Kaltoft. 

Medlemmer af Hjerteforeningen Rebilds bestyrelse er til stede. 

e-max.it: your social media marketing partner