På fredag tændes Støvrings julebelysning, og det skal danne rammen om juleindkøb, julehygge og service i særklasse fra Støvrings butikker.

STØVRING: - Vi er klar til at opfylde ønskelisten, og vi vil gøre alt for at kundernes juleindkøb bliver en god oplevelse i Støvring. Flere butikker bringer gerne ud, og flere butikker bestiller gerne specielle ønsker hjem – selvom de ikke lige findes i butikkens udvalg. Det kalder vi service i særklasse, fortæller Lisa Kjær, der er formand for Støvring Handel og Erhverv.

- Julebelysningen tændes fredag den 13. november, men i 2020 bliver det uden samling på Bytorvet og ved stationen. Der vil heller ikke blive en fælles velkomst til julemanden i år. Derimod vil alle medlemmer af Støvring Handel have en julesprællemand, og i de butikker veksler vi hjemmelavet julepynt til en julegodte for børn ifølge med en voksen, fortæller Lisa, og fortsætter:

- I år har Støvring Handel samarbejdet med Støvring Sørup Lokalråd om en del af julelysene. Lokalrådet står for juletræet ved stationen og i samarbejde med Rema1000 for den flotte kane på taget ved Rema1000. Det er dejligt, når vi kan samarbejde på tværs for at få det bedste fundament for byens julestemning.

I år bliver der også mulighed for at vinde dejlige gaver sponsoreret af medlemmer af Støvring Handel. Hver gang man handler, er der mulighed for at aflevere en konkurrencekupon med navn og telefonnummer – og måske er det så dig, man ringer op i løbet af december, når vi trækker gaver.

I Støvring holder vi afstand, spritter af og bruger visir eller mundbind – det sikrer, at vi bedst muligt kan holde os raske helt frem til juleaften, og helst længe derefter.

Lisa Kjær tør godt på forhånd sige tak for støtten til den lokale handel i december. 

- Gennem hele året har butikkerne i Støvring mødt en utrolig god opbakning til lokal handel, og dermed er kunderne med til at sikre en endnu bedre service i særklasse også i årene fremover, slutter Lisa Kjær.

Lisa Kjær, formand for Støvring Handel & Erhverv.

e-max.it: your social media marketing partner