REBILD: Den hurtigt voksende aalborgensiske webshop Luksusbaby, som i dag har domicil på Gøteborgvej i Aalborg, har underskrevet en aftale om køb af 16.000 m2 erhvervsjord i Støvring i Rebild Kommune. Og de nye rammer ved motorvej E45 kommer til at spille en vigtig rolle i virksomhedens udvikling og fremtidsplaner.  

- Da Louise og jeg startede vores virksomhed for 6 år siden, var det med udgangspunkt i, at der ikke var tilsvarende webshops, som havde kvalitetsbørnetøj samlet et sted, og hvor tilgængeligheden var i højsæde – en faktor som er altafgørende for den gense børnefamilie i en hektisk hverdag. Og det viste sig at være en god idé, for vores nuværende rammer på 2300 m2 er blevet for små, og derfor har vi de sidste par år været i gang med det indledende til at bygge noget større, fortæller medejer af Luksusbaby, Morten Grabowski Kjær. 

Det har været afgørende for Morten og Ann-Louise at fremtidssikre virksomheden, da de nuværende rammer begrænser virksomheden, og de mange ideer som parret har på tegnebrættet.

- Placeringen ved motorvejen i Støvring er bare helt ideel for vores forretning. Jeg husker selv alle de gange, hvor jeg har passeret Støvring fra bil, og har set Hydrema skiltet og alle maskinerne. Selvom jeg ikke kendte til branchen eller mærket, så husker jeg navnet og hvad de laver. Den oplevelse og eksponering vil jeg gerne have, at vi kan give bilister i fremtiden, når Luksusbaby skiltet kommer op på facaden, fortæller Morten Grabowski Kjær.      

Netop placeringen ved motorvejen og den eksponering, som virksomheder får herfra, er noget Business Rebild oplever som et særligt fokuspunkt hos de virksomheder, der henvender sig vedrørende opkøb af erhvervsjord.  

- Med en eksponering for næsten 45.000 bilister i døgnet direkte ved motorvej E45, skal der noget af et brandingsbudget til, for at slå den form for eksponering. 

- Vi regner med, at vi om 1 år kan indvie de nye rammer. Der er lige lidt forskellige ting, som skal falde på plads. Og når vi får tegningerne for selve byggeriet, så ved jeg at Louise har en holdning til, hvordan det helt præcis skal se ud. Men derefter burde vi være klar til at gå i gang med at bygge på 4000 af de i alt 16.000 m2 jord, slutter Morten Grabowski Kjær.      

e-max.it: your social media marketing partner