Lørdag den 7. november udgiver Lone Holm, som bor i Støvring, bogen  Vejen tilbage på forlaget Forfatterskabet.dk.

STØVRING: I bogen fortæller Lone, som er 53 år, om sine oplevelser i barndommen og ungdommen. Lone voksede op med en mor, der var alkoholiker, og en stedfar, der med manipulation skabte en form for psykologisk fængsel og forgreb sig på hende. Lone fik i årene efter hjælp til at bearbejde de voldsomme oplevelser – en hjælp, der i bogen beskrives med udgangspunkt i dagbøger fra den tid.

Lone har nu, årtier senere, valgt at stå frem med sin historie i ønsket om, med afsæt i en helt personlig oplevelse, at formidle en forståelse af en flig af den komplekse psykologi bag overgreb og barnets reaktioner.

Derudover håber hun at kunne bidrage til, at også andre, der har været udsat for overgreb, kan lægge skammen fra sig.

Lone Holm er i øvrigt dyrlæge og arbejdede i blandet landpraksis i Støvring fra 1995. I 2007 kom hun til Fødevarestyrelsen, hvor hun fortsat arbejder. Hun er mor til fire børn. I sin fritid kan hun – udover at skrive – godt lide at bevæge sig, dvs. vandreture, løb, cykling i skoven, spinning og anden holdtræning.

Bogudgivelsen markeres med bogsignering i Støvring Bog og Ide. 

CITAT FRA BOGEN

”Jeg forstod det ikke på det tidspunkt… Men jeg forstår det nu. Det er meget, meget vigtig viden: Du kan godt stole på, hvad du mærker. Stå op for dig selv. Forsvar dig.
Lad være med bare at tilgive og tilgive, hvis nogen behandler dig dårligt. 
Sæt en grænse!”

e-max.it: your social media marketing partner