Efter at have ligget stille siden nedlukningen af landet p.g.a. Coronavirus i foråret, havde bestyrelsen i Støvring Seniorer besluttet at søge at sætte gang i aktiviteterne igen med en løvfaldstur til Jesperhus Blomsterpark tirsdag den 8. september.

Det blev dog en forsigtig start med et begrænset deltagerantal, der kunne rummes i én bus mod de ellers sædvanlige tre busser. Som sædvanlig stod Olesens Busser for transporten, denne gang med Tommy som ”pilot”.

Mange af de seniorer, der normalt deltager i busturene, havde valgt at blive hjemme - formentlig p.g.a. Corona smittefaren - og det heraf følgende påbud om at bruge mundbind.

Det blev derfor en lille sluttet flok, der drog afsted til Mors i højt humør.

Turen gik over Vejlerne til Thisted og derfra ned over Mors til Legind Bjerge og Jesperhus Blomsterpark. En indledende runde i parken sluttede med et fint dækket kaffebord i Piratkroen.

Efter kaffen var der igen lejlighed til at beundre de mange bede med blomster af enhver slags, ligesom flere af deltagerne fik en tur i det lille tog, der kørte rundt i parken. Endelig var der enkelte modige deltagere, der også prøvede nogle af de mange forskellige forlystelser i parken.

Herefter gik turen syd på gennem Salling og forbi Skive, hvor der blev anledning til at beundre nogle af de flotte rundkørsler.

Turen sluttede traditionen tro med middag i Sønderup forsamlingshus. Herefter gik turen tilbage til Støvring, hvor man først på aftenen kunne sige tak til hinanden for en god og oplevelsesrig dag.

’’Piloten’’ Tommy fra Olesens Busser.

Kaffebordet nydes på Piratkroen.

e-max.it: your social media marketing partner