Til 4 personer

•  4 kalkunschnitzler

•  4-6 skiver bacon

Tilbehør:

•  8 skiver melon

•  Spirer/karse

•  Kartofler

•  4 tomater

Kalkun omvikles med bacon og steges 3-4 min på hver side.

Kartofler koges, og resten anrettes som på billedet. Kan man ikke undvære ’dyppelse’, så giv smeltet smør eller bare en smørklat over kartof-lerne.

 

Bacon? Mange siger: ”Kan du ikke lide bacon?” 

Mit svar er: ”Jo, det kan jeg da, men enhver ting til sin tid!!” Og nu er tiden kommet til
NOGET MED BACON - og ikke bare denne uge, men den næste med.

Jeg tænker så på min ældste søn, der aldrig har været mundlam. Som lille sagde han: ”Min livret er is” – lidt ældre kom svaret: ”Min livret er ris” - endnu senere: ”Min livret er mad” - og på det seneste: ”Min livret er gratis mad!” Og stadig vil han overbevise mig om, at kartofler er det grønne islæt på en tallerken, og at bacon er det bedste krydderi!! 

Se, der kom baconen så ind i billedet. 

Bacon smager godt, men ikke for tit, men sådan er det vel i grunden med al mad. Når man har været på ferie, er frikadeller måske det, der frister allermest, når man er hjemme igen, og har man fået laks og hummer et par dage, er det ikke det, man ønsker.

 En af vores venner deltog meget i konferencer, hvor der var gode buffeter - og når han kom hjem, var det ganske dagligdags mad, han ønskede. Derfor blev hans kone rigtig dygtig til at lave frikadeller, kødboller og lignende. Da han senere ikke var så meget til møder og derfor havde god tid hjemme, blev det ham, der eksperimenterede med madlavning. Og det nyder vi indimellem godt af.

e-max.it: your social media marketing partner