AARESTRUP: Aarestrup Gymnastik og Idrætsforening og Aarestrup Rideklub har lige som alle andre det svært her i coronadagene, men man vil gerne opretholde kontakten til fællesskabet og man ved, at det, der virkelig er godt for helbredet og tankerne, er at komme ud i den danske natur. Der for har man iværksat virtuel multimotion.

Aarestrup er jo omringet af smuk natur med Torstedlundskoven og Rold Skov i baghaven, så med dette tiltag, kan man komme ud og nyde det sammen - men hver for sig!

Man har indtil den 10. maj at gennemføre 30 km-distance - enten på hesteryg, gåben, løbeben, cykel, løbehjul, rulle - og man vælger selv sine motiverende ruter, om det er en lang eller flere små.

Hvis man fuldfører distancen inden tidsfristen,  vinder man en medalje, halsedisse, muslibarer,  medlemsskab af idrætsforeningen 

Der er 35 tilmeldt begivenheden og tre har været hurtige og gennemført: Christina Lund Sørensen cykel/gåtur, Kim Hansen, løb, og Elva Madsen, gåture og Oskar på 7 år har klaret  målet på de 30 km på 8 dage  ved gang, cykel og rulleskøjter, de 15 km af dem på rulleskøjter.

Men flere er på vej, som Malene på løbehjul,  Naja på hest.

Aarestrup Gymnastik og Idrætsforening og Aarestrup Rideklub føler det er et hit og man ret sikre på, at sådan et multiarrangement nemt kunne arrangeres igen. Men nu skal man allerførst have alle de fantastiske multiatleter i mål.

Malene på løbehjul.

Kim Hansen har løbet.

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner