Med den  landsdækkende kampagne  Støt Brysterne under Kræftens Bekæmpelse i ryggen afholdes der mange steder i landet Lyserød Lørdag. I år er det lørdag den 7. oktober 2017.  I Støvring er det 6. år vi er med, og på landsplan er det 10 år og dermed jubilæumsår. Og det skal da fejres! - Lyserød Lørdag er en lokal aktivitet. I Støvring var vi i 2012 nogle frivillige i Rebild Lokalforening der syntes, det kunne være sjovt og spændende at se, om vi kunne indsamle nogle penge til brystkræftsagen, fortæller Elin Olsen.
- Vi lånte et tomt butikslokale i midtbyen, solgte varer og fik Sund Rebild med til at arrangere en gåtur, måle BMI og stå for oplysning om Rebild Kommunes tilbud til kræftramte. Støvrings butikker bakkede os op og pyntede butikker. Og på dagen blev der pustet mange, mange lyserøde balloner op, som vi knap kunne styre med de lange snore, da de kom ud på gaden. Så Støvrings midtby var viklet flot ind i lyserøde balloner. Mange borgere mødte op og deltog og vi kunne sende godt 6.000 kr. videre til Kræftens Bekæmpelse.
- Vi var glade - og ja, siden har Lyserød Lørdag i Støvring udviklet og udvidet sig. Der er over årene tilføjet nye aktiviteter og nye idéer til dagen. Alle sammen med det formål at sætte fokus på brystkræftsagen og indsamle midler til forskning, til forebyggelse og ikke mindst til patient- og pårørendestøtte. Og vi er bestemt ret stolte og taknemmelige over, at vi over årene hvert år har øget vores indsamling. I 2016 kunne vi således videresende godt 24.000 kr. til det gode formål.  Takket være borgere, deltagere, besøgene, støtte fra butikker og erhverv og alle de frivillige, der gør indsamlingsaktiviteterne mulige, fortæller Elin Olsen.
- I år tager vi hul på en ny epoke – vi flytter plads til Bytorvet. Torvet, som vi tror og håber fremover vil danne centrum for mange fællesaktiviteter og traditioner, som vi håber, borgerne i Støvring og omegn vil bakke op om. Vi glæder os til at se rigtig mange, som vil være med til at støtte op om brystkræftsagen og skabe en lyserød festdag lørdag den 7. oktober 2017.
- I år er der på selve dagen mulighed for at støtte ved at deltage på gåtur, løb, cykeltur eller måske en gåtur med hunde. På deltagerbilletterne udtrækkes der flotte gevinster. Der er salg af kaffe/the/kakao og brød i caféen. Køb hjemmebag eller en blomst med hjem. Eller byd på en af vores flotte gaver fra byens handlende og erhverv. Er du højestbydende, når auktionen slutter, er gaven din! Der er også tilbud og støtte fra svømmehallen, på spinning m.m., og på hverdage i ugen op til Lyserød Lørdag er der Lystændingskoncert i Støvring kirke samt foredrag på Shell Motel. Se hele vores program og relaterede annoncer andetsteds, slutter Elin Olsen.

e-max.it: your social media marketing partner