REBILD: Enhedslisten Rebild skyder kommunal valgkamp i gang. Grøn omstilling, klima, miljø og natur er vigtige fokusområder for Enhedslisten. Det fremgik tydeligt af det oplæg, folketingsmedlem Maria Reumert Gjerding, præsenterede, da hun besøgte Kulturstationen Skørping mandag aften. Mange interesserede var mødt op, og diskussionslysten blandt de fremmødte var stor.
Medlemmer af gruppen Værn om Vand, der ihærdigt forsøger at undgå, at der udvindes mere grus i Siem Skov, havde mange spørgsmål til problematikken om rent drikkevand. På mødet blev der endda fremsat et konkret lovforslag om, at der i fremtiden ikke må udvindes råstoffer i indvindingsområder med drikkevandsinteresse.
Mødet var samtidig startskuddet på Enhedslisten Rebilds kommunale valgkamp. På mødet blev partiets to spidskandidater præsenteret: Gymnasieelev Emilie Søndergaard, Rebild, og nuværende byrådsmedlem uddannelsesvejleder Bent Skovgaard Olsen, Skørping.
Mødet sluttede af med orientering om nogle af de mange spændende aktiviteter, der er på programmet i forbindelse med Klima Rebild. Klima Rebild foregår i perioden 25. marts til 9. april.

e-max.it: your social media marketing partner