Torsdag den 27. oktober indbyder menighedsrådene i Støvring, Gravlev og Sørup til en festlig omgang fællessang og gode historier i Sognegården.

STØVRING: Organist Jens Mathiasen og kirke- og kulturmedarbejder Hans Wendelboe Bøcher, begge fra Lindholm Sogn i Nørresundby, vil sammen med musikeren Anders Barfoed stå for løjerne.
- Det er vigtigt, at synge sammen, faktisk har det aldrig været vigtigere. I dag har vi ofte hver især vores egen umiddelbare lykke på dagsordenen. Vi dyrker hver vores eget - vores krop, vores karriere. Ved at synge sammen bliver vi for en stund tvunget til at overgive os til fællesskabet og bruge ord, vi ellers ikke havde taget i vores mund. Det er sundt i en tid, hvor meget trækker i andre retninger, fortæller Hans Wendelboe Bøcher, der - som tidligere efterskolelærer - har holdt op mod 600 morgensamlinger, sang- og fortælletimer på bl.a. Horne Efterskole.
- 20-21 sange og salmer fra blandt andet Højskolesangbogen er på programmet, og altså også et par kendte børnesange, og ikke mindst en stribe overraskende historier om deres baggrund og tilblivelse, lover Hans Wendelboe Bøcher.
Aftenen byder også på en perlerække af Benny Andersens allerbedste, mens der efter pausen præsenteres populære film- og revyklassikere som Solitudevej og  Der kommer altid en sporvogn og en pige til af Sven Gyldmark.
Alle sangteksterne vises på stort lærred, hvor også billeder og filmklip er med til at sætte det hele i relief, og undervejs serveres stort pølsebord.

 

e-max.it: your social media marketing partner