For Rebildfesten slutter slet ikke, når den sidste taler og den sidste sang er klinget af ved folkefesten nede i Rebild Bakker. Nej, den fortsætter med årets nyskabelse – Summer Party, der foregår i det store telt oppe ved parkeringspladsen på toppen af Rebild Bakker.

Her går det nemlig løs med årets brag af en sommerfest, som er åben for alle, og som byder på et festfyrværkeri af underholdning, der sparker til den gode stemning.

Den gale ølbrygger

Amerikanske Eddie Szweda, som er ølbrygger hos Midtfyns Bryghus og kendt som ”den gale ølbrygger”, brænder et super sjovt og underholdende ølshow af, hvor han sætter spot på, hvordan det er at være amerikaner i Danmark.  

Udødelige amerikanske klassikere

Den musikalske underholdning er i topklasse med bandet Urban Crooners, der spiller de udødelige klassikere af Frank Sinatra, Dean Martin og Louis Prima. For hvem kender ikke ”Come fly with me” eller ”I’ve got you under my skin” og andre ørehængere, som gør det svært at sidde stille?

Samarbejde om grillbuffet

Det kulinariske er også i de bedste hænder, for Bagtanker i Skørping og Rebildhus er nemlig gået sammen om at præsentere den lækreste og mest velsmagende amerikanske grillbuffet.

- Der bliver tale om et brag af en fest, der virkelig kan skyde sommeren i gang, lyder det fra generalsekretær Helene Christensen, der både glæder sig over at lokale aktører går sammen om at skabe noget godt for lokalområdet, men også den store opbakning til alle de mange andre spændende og gode arrangementer som hele Rebildfesten byder på. / HM

e-max.it: your social media marketing partner