Sophie Amalie, den nye private skole og børnehave i Blenstrup, som åbner til august i år, har netop ansat sin kommende leder!

 

Af: Jacob Søndergaard, lokaljournalist

 

Vi er stolte over at kunne præsentere Pierre Michael Raas til at stå i spidsen for det hele, se vedhæftede præsentation. Sådan lyder det fra skolebestyrelsen ifølge udtalelser fra skolebestyrelsens medlemmer Charlotte Kragh-Pedersen og Hanne Bruun Førster.

Rebild Kommune besluttede i efteråret 2023 at lukke Blenstrup Skole, en del af KILDEN Børne- og Ungeunivers - og siden da har vi i initiativkredsen arbejdet på højtryk for at skabe den bedste privatskole for vores børn - nu også med børnehave.

– Sammen med Pierre Michael Raas vil vi bl.a. sigte mod at lave verdens bedste arbejdsplads! For ansatte, der trives, smiler og har hjertet med, giver det allerbedste udgangspunkt for vores børns trivsel og læring... - Og ikke mindst børnenes glæde ved læring, siger Charlotte Kragh-Pedersen og Hanne Bruun Førster og tilføjer: 

– Vi har hele byen og det store opland i ryggen, og der mangler aldrig hænder eller hoveder, når vi rækker ud efter hjælp.

Den nye skoleleder:

Pierre Michael Raas er uddannet lærer og speciallærer, har 11 års erfaring som skoleleder på små og store skoler, har syv års anden ledererfaring og er uddannet coach: – Jeg er kendetegnet ved, at jeg stoler på mine ansatte; deres gejst og kompetence vil jeg sætte fri inden for Sophie Amalies rammer. Samtidig har jeg store forventninger til de ansatte, og jeg vil naturligvis samtidig støtte dem i alle udfordringer, siger han – og fortsætter:

– Min vision for skolen er, at vi skal skabe de bedste og dygtigste elever, vi overhovedet kan. De skal trives mest muligt og samtidig lære mest muligt.

Pierre Michael Raas bor i Aalborg sammen med sin kome Jeanette, og sammen har de tre børn – og så elsker han sin livret, som er hotdogs.

e-max.it: your social media marketing partner