Røde Kors i Rebild har i lighed med de sidste mange år valgt at give julehjælp til dem, der har behov for det.

– Julehjælpen er dog blevet lavet lidt om i 2023, idet vi har valgt, at man ikke længere har fået en stor madkurv med alt til en god julemiddag og julegaver til børn under 14 år. I stedet for får man et gavekort til SuperBrugsen, hvis man bor i Støvring, Skørping eller Terndrup, mens man får et tilsvarende gavekort til Spar, hvis man bor andre steder i kommunen. Derudover får man kontanter, så man selv kan købe julegaver til sine børn, lyder det fra Jesper Bendix, formand for Røde Kors i Rebild Kommune.

– Det er en ret stor udskrivning at skulle yde julehjælp til 150 familier, men en udgift, Røde Kors er stolt af at bære. 

Derfor er vi ikke for stolte til at modtage hjælp til arbejdet, og vi er derfor utrolig glade for, at købmand Christian Vestergaard i Suldrup har hjulpet Røde Kors (sammen med KFI Erhvervsdrivende Fond) med et økonomisk tilskud på kr. 30.000, så vi er sikre på, at julehjælpen igen i 2024 kommer til sin ret og kan sprede glæde i rigtig mange hjem i Rebild Kommune, lyder det afslutningsvis fra Jesper Bendix. / JS

e-max.it: your social media marketing partner