STØVRING: - Nej, det er vi ikke, siger Conny Blicher - men vi er rundt om klaveret hver torsdag, når skuespillerne mødes sammen med Keld Mortensen for at øve sangene til dette års revy.

Det bliver endnu et år med en vifte af flotte sange, som helt sikkert vil betage publikum. Ligesom de tidligere år er det Keld Mortensen, der er holdets sanginstruktør, og når hver enkelt sang har været igennem Kelds kyndige hænder, er det helt sikkert at det bliver til flotte sange som alle glæder sig til synge sammen hver gang der skal øves.

Som tidligere har Henrik Larsen endnu engang skrevet en sang med egen tekst og melodi, så der er som sædvanlig noget at glæde sig til. 

Nogle af sangene bliver en stor udfordring for de gæve skuespillere, men som altid er de parate til at tage udfordringerne op, så publikum kan godt glæde sig til uge 10, hvor man kan høre de flotte sange i årets Stubhusrevy. 

Man kan også godt glæde sig til at gense revyens orkester, da det endnu engang er tre meget kompetente herrer som sørger for, at musikken er helt i top. 

- Det er som tidligere Keld Mortensen som er kapelmester og pianist, Morten Fabricius sidder igen bag trommerne, og som bassist er det Søren Kollerup - så fås det ikke bedre, siger en glad revydirektør.

I år er der hele syv skuespillere på scenen, nogle af dem har været med i mange år, og så er der de helt nye, som allerede er faldet godt til på holdet. 

Så der er god grund til at glæde sig til en revy fyldt med sjove sketches og flotte sange, når Stubhusrevyen går på scenen i Stubhuset den 7., 8. 9. og 10. marts. 

Der er højt humør omkring klaveret, når sangene skal øves igennem.

e-max.it: your social media marketing partner