Festudvalget for Jættefesten i Suldrup kan nu løfte sløret for, at Jættefesten 2023 skabte stort overskud på højde med overskuddet i 2022. Overskuddet fra byfesten lyder nemlig på ca. 200.000 kr, hvilket er rigtig flot for en byfest i denne størrelsesorden.

Foto: Lars Bertelsen

 

SULDRUP: Det flotte overskud er et godt grundlag for planlægningen af Jættefesten 2024, og det betyder samtidig, at der kan hensættes 100.000 kr. ekstra til at dække et eventuelt fremtidigt underskud, fortæller Malene Møller Jørgensen, som er medlem af Jættefest Komitéen. Suldrup Borger- og Erhvervsforening, der er medarrangør af Jættefesten, får 10.000 kr. af overskuddet. Herudover har festudvalget i samråd med IK FREMs forretningsudvalg besluttet at donere 5.000 kr. til Suldrup Seniorservice som tak for deres store frivillige bidrag til Jættefesten.

Overskuddet i 2023 skyldes især Jætterock, som blev afholdt fredag aften. Koncerten var en stor succes med ca. 1000 gæster, og omsætningen i baren var høj fortæller den afgående formand for festudvalget Martin Brorson. I det hele taget var byfesten alle dage præget af højt humør og stor tilslutning til alle aktiviteter. Det er rigtig dejligt at se og være en del af, og det giver god energi til planlægningen af den næste Jættefest.

Planlægningen af Jættefest 2024 er allerede i fuld sving. Desværre har flere udvalgsmedlemmer valgt at stoppe efter at have deltaget i arbejdet i en årrække, så der er plads til nye kræfter i udvalget, hvis man har lyst.

/ AN

 

e-max.it: your social media marketing partner