Af Karl Andersen, Hobrovej 92 C, Støvring

 

STØVRING: Ja, det skulle være rigtigt, da der verserer rygter om, at byrådet i Rebild Kommune har behov for professionel pædagogstøtte, som i en børnehave. Man skulle ikke tro, at det var voksne folkevalgte politikere, der sidder i byrådet.

Rebild Kommune bliver da gjort til grin over for os borgere, der bor her i kommunen og langt uden for kommunes grænser. Disse forlydender er med til skabe politikerlede og virker useriøse, overfladiske og uden saglighed og derfor ikke til taget alvorligt!

I ethvert ægteskab kan der til tider opstå uenigheder og konflikter, som kan være svære at løse. Det problem er opstået i Rebild Kommune. Ja, det er gået så galt, at de folkevalgte politikere ikke kan tåle at se hinanden.

Nogle sidder og surmuler i et hjørne af sandkassen, andre vil ikke lege med og går hjem. Man skulle ikke tro, at de er voksne.

Derfor har man besluttet, at bruge en masse penge på  ”parterapi”, ligesom i et andet  ægteskab. Det lyder i mine ører, som det rene barnepjat.

Politik og fodbold er de to ting, som sætter sindene i kog og uenigheder opstår. Det flyder med hadske bemærkninger, ukvemsord, råben og skrigen efter hinanden. For at dæmpe gemytterne, er det blevet besluttet, at  ansætte en børnehavepædagog  for holde ro og orden.

Hvorfor?

Hvorfor nu spare 0,4 mio. kr. på sundhedsområdet? Det vender den gale vej, da der bliver flere og flere, der får behov for hjælp. Hvorfor er det altid de handicappede, de syge og ældre borgere, der står for skud hver gang?

Jo, såmænd til fordel for prestigeprojekter, som er helt unødvendige. Drop ny Nibevej og broen over banen

Hvorfor lave to lyskryds ved Buderupholmvej, som var helt overflødige. De generer mere end de gavner.

Hvorfor var det nu ikke bedre at lave en lysregulering i Støvring Nord, som der var i gamle dage ved Nørre Allé, da der til tider opstår lange køer af biler, der ikke kan komme ud på Aalborgvej, enten mod Støvring eller Aalborg.

Hvorfor brænder der lys på biblioteket hele døgnet, når alle andre skal spare?

e-max.it: your social media marketing partner