Af Bjarne Laustsen, Blomstermarken 20, 9530 Støvring

I Rebild kommune sidder det borgerlige flertal og sveder over at få budgettet til at hænge sammen.

Ingen tvivl om, at det er hårde tider for de folkevalgte, der skal prioriteres benhårdt.

Men når så flertallet vil bygge en cykelbro henover Støvring station til 25-30 mio. kr., så springer kæden af. Den er total overflødig og grim.

Hvis man vil se sådan et fugleskræmsel, så kør til Svenstrup. Der står et monument, over noget, som man skulle have lavet anderledes.

Der er jo allerede en gang- og cykelsti under banen (viadukten). Hvis man er dårligt gående eller kørestolsbruger, kan man jo bruge elevatorerne. Det var jo derfor, vi havde en kamp med Bane Danmark, om at få dem etableret.

Der er så mange andre ting, der trænger til at blive gjort noget ved. Spørg bare i omegnsbyerne - jeres planer om at lukke velfungerende plejehjem m.m.

Læg nu ikke bare planerne om cykelbroen ned i skuffen, men smid den helt ud.

Hvis I vil gøre noget for cykelfolket, så jævn dog cykelstien på Hobrovej. Granitstenene er jo meget højere end asfalten.

Det havde været noget helt andet, hvis der havde været niveauforskel, som ved Vaseholmstien, men den har I jo accepteret, at blive revet ned.

Måske er det gået for stærkt i Støvring. Planlægning af stier er ikke fulgt med, som den manglende underføring ved Nibevej fra Høje Støvring. Her er man nødt til at køre med skolebus, selvom det ville være bedre for børnene at cykle den forholdsvis korte vej i skole.

I gamle dage var der styr på det hele, når man udviklede et nyt boligområde.

I har også solgt næsten al den erhvervsjord, som tidligere byråd har købt op. Mon ikke, det har været en god forretning.

Det går godt i Støvring (Rebild) og det skulle det jo gerne blive ved med.

Stop jer selv og gør det der er nødvendigt.

e-max.it: your social media marketing partner