Kommunalpolitikerne i Rebild Kommune får et varmt efterår

Af Karl Andersen, Hobrovej 92 C 2-4, 9530 Støvring

STØVRING: Det bliver ikke let for de kære politikere og planlæggere i den kommene tid med at få budgetterne til at hænge sammen. Der skal spares her og der. Det bliver ikke nemt. Nogle partier må lægge deres mærkesager i skuffen, selv om de brænder for deres prestigeprojekter til fordel for noget, der er vigtigere, nemlig vuggestuer, dagpleje,  børnehaver, skoler og omsorg for de svage i vores samfund.

Med den udvikling, der er i vores kommune  med nye virksomheder og dermed tiltrækning af nye medarbejdere til at besætte de mange arbejdsplader, der følger i  kølvandet med nye tilflyttere. Derfor bliver der behov for at tænke langsigtet i form af, at der bliver født flere børn. Den ældre  generation vokser bliver større, ældre og  ældre, som får behov for mere pleje og omsorg i fremtiden.

Jeg håber, at politikerne forstår budskabet.

Der hænger store truende mørke skyer  over Rebild Kommune
Rebild Kommune skal finde penge til faldende indtægter fra regeringens tilskud til kommunen. Centrale udgifter stiger kraftigt på velfærdsområdet. Det er nok ikke gået op for alle, hvor svær situation og krisetid vi står i for Rebild Kommune, på trods af den store tilvækst,  der er.

Budget er en vanskelig skabning at håndtere. Alle vil gerne have del i kagen. Der skal hugges en tå og gives en hæl. Begynd med at droppe  de dyre pretigeprojekter Ny Nibevej, broen over banen. Dem er der ikke råd til og ses som unødvendige. Men det kræver mod og ansvarlighed og handlekraft. Det kræver, at alle er villige til at indgå kompromiser.

Der har været forlydender om, at der skulle ske fyringer. Så kommer spørgsmålet, hvorfor skal der være så mange direktører til store lønninger? Det burde være nok med én nemlig kommunaldirektør. Så når der er sparetider, ville det være mest fornuftigt at luge ud i den dyre ende.

Skal Rebild Kommune have ry for at være lorte- hundelufter-kommune?
Det er ikke til at forstå, at hundelufterne kan få sig til at smide hundelorte rundt i vores natur, så andre skal gå og samle det op. Der blev fundet 300 poser med hundeaffald  ved Jernbanebroen i Støvring. Det er det værste svineri, vi har set i nyere tid. Har hundelufterne ingen respekt og moral i vore dage. Tag dog poserne med til den nærmeste skaldespand, eller tag det med hjem. 

Kære hundeejere, vil du gerne have poserne smidt i din forhave eller baghave. Det vil du næppe! Så tænk på næste gang, du samler hundelorten op.

En overgang var der nogle hunderejere, der havde for vane, at smide det op på taget af det sorte hus ved Stubhuset, med det resultat, at mågerne droppede dem på gader og stræder. Det er dybt uansvarlig. Vi skal allesammen holde rent omkring os.

e-max.it: your social media marketing partner