Af Karl Andersen, Hobrovej 92 C 2-4, 9530 Støvring

REBILD: Regeringen offentliggjorde resultatet af en spørgeskemaundersøgelse, som var bestilt af  Danmarks Naturfredningsforening, hvor der var 73 procent af danskerne, der ønsker nationalparker rundt om i vores land.

Undersøgelsen tager  kun udgangspunkt i biodiversitet, og er meget dårligt belyst hvad angår lokale forhold. Den tilgodeser kun naturtosserne og biotosserne.

Oprettelse af en nationalpark i Rebild og Rold Skov, som er et stort sammenhængende  naturområde i Rold Skov, som man vil ødelægge ved at indhegne med et hegn som går lige tværs gennem Rold Skov og dele den op i tre områder. De naturligt hjemmehørende  krondyr og andet vildt bliver forhindret i at færdes naturligt.

Staten vil bruge 888 milioner på at opsætte hegn i udvalgte skove, uden at have en sikker evidens på, hvad effekten vil gavne biodiversiteten. Brostenspolitikerne på Christiansborg aner ikke hvad de taler om, da det er en flok skoledrenge/-piger, der knap er flyttet hjemmefra. Skovbruget bliver der ikke taget hensyn til, da de lokale savværker bliver nødt til at importere træ fra udlandet for at opretholde produktionen med  negative konsekvenser for CO2- regnskabet. 

Rold Skov leverer kvalitetstræ til vore byggerier og har en god eksport af gavntræ. 

Miljøministeren - en ulv i fåreklæder - var på besøg sidste år i Rebild kommune. Men hvad forstand har hun på vores natur? 

Her i Rebild kommune tegner der sig et andet billede end det undersøgelsen, som er bestilt af Danmarks Naturfredningsforening, tegner sig et billede af, som ikke har noget med virkeligheden at gøre. 

Rebild og Rold Skov er hjertet  i  Rebild kommune, som på ingen måde må ændres på. Så, kære byråd, hold nu kursen.

e-max.it: your social media marketing partner