Jeanette Sagan og Gry Tange stiller op til regionsvalget for Det Konservative Folkeparti.

Begge kandidater er meget optagede af, at vi har et velfungerende sundhedsvæsen, som er en af hjørnestenene i vores fælles velfærd. Fysisk og psykisk sygdom kan ramme os alle, og derfor skal vi have fri og lige adgang til sundhedsvæsenet.

Jeanette Sagan har siden 2009 år kæmpet en hård kamp for at få familielægen tilbage til Suldrup og Haverslev. En kamp hun har vundet. Begge steder har nu en ny lægepraksis. Jeanette Sagen ønsker at ændre det bureaukratiske fnidder, som hun kalder det. Regionen skal tjene borgerne bedst muligt, og det skal ikke være grænser tegnet på et stykke papir, der skal være afgørende for placeringen af et lægehus. Det skal være borgernes behov, der tæller mest.

Spidskandidat på den konservative liste, Per Larsen besøgte sammen med Jeanette Sagen det nyåbnede lægehus i Suldrup i sidste uge. Lægehuset åbnede i april måned og har været længe ventet. Men nu er det her, og det har bestemt været kampen værd pointerer Jeanette Sagan.

Flere praktiserende speciallæger er også på den konservative ønskeliste. Vi har tidligere på året haft en sag med en øjenlæge, der ønskede at åbne sin klinik i Støvring efter at være opsagt fra sit lejemål i Aars. Dette kunne ikke lade sig gøre. Endnu et eksempel hvor regionen spændte ben for en god løsning.

Lige nu er der alt for lang ventetid på det psykiatriske område. Vi skal have flere læger til psykiatrien. Mange måneders ventetid på psykologisk hjælp er en uholdbar situation. Jeanette Sagan og Gry Tange er af den opfattelse, at manglen på læger både i psykiatrien og på det øvrige specialiserede område kan løses med bedre rekruttering. Det skal være attraktivt og mindre bureaukratisk at åbne praktiserende klinikker.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner