Mads Danielsen og Lene Aalestrup, Konservative kandidater i Rebild
Væksten er nu kommet til HELE Rebild og vi oplever hvordan den har spredt sig positivt som ringe i vandet de seneste år, hvilket er glædeligt. Mange forskellige investorer ser et stort potientiale i vores kommune og vil gerne bidrage til udviklingen, hvilket skaber mange muligheder for at sikre vækst bredt. 
Moderniseringsplanen for seniorerne er i proces og her er samarbejdspartnerne herom, ligeledes vigtige for at styrke ældre og seniorområdet i hele kommunen. Vi skal udvikle boligformerne, så vi kan skabe dynamik i vores mange byer, der har forskellige særpræg og styrker. Derfor er det vigtigt vi får lavet forskellige løsninger, så vi sikrer netop det, der passer til den efterspørgsel og de behov der er lokalt. 
Ved at udvikle boligformerne lokalt, sikrer vi seniorerne kan blive i den by de holder aller mest af, i nutidssvarende seniorrammer og samtidig gør vi plads til nye børnefamilier i de huse der er blevet for store for vores seniorer, men er perfekte for næste generation. 
Herudover skal vi have infrastrukturen og trafiksikringen i centrum, samt støjdæmpning af den øget trafik, både i byen og fra motorvejsnettet.
Lad os sammen udvikle boligformerne, sikre infrastrukturen og dæmpe den øget støj. Dette ser vi som tre fokusområder, der skal fremmes yderligere i de kommende år.
 
e-max.it: your social media marketing partner