Flemming Knudsen, Lasse Brunø, Gry Tange og Elizabeth Hagemann, byrådskandidater for Det Konservative Folkeparti fra Skørping

Den sidste tid har budt på en del debat vedr. trafiksikkerheden i Skørping. Som lokale Skørping-kandidater for Det Konservative Folkeparti vil vi i det kommende byråd arbejde hårdt for, at sikringen af trafikken for de bløde trafikanter bringes til ende. Alle børn i Skørping skal naturligvis kunne cykle sikkert i skole. Samtidigt mener vi, at de trafikale forhold i bl.a. Jyllandsgade skal gentænkes. Vi skal sikre, at der på den ene side er nem adgang til byens butikker og samtidigt en sikker og overskuelig trafikafvikling.

En måde at undgå for meget trafik i det centrale Skørping er ved at sikre en ny forbindelse til Støvring fra Skørping nord.

Af hensyn til miljø, trængsel og Skørpings attraktivitet er det vitalt, at vi beholder vores gode jernbaneforbindelse. Vi ønsker at presse på for en yderligere udvikling, så nærbanen forlænges til Hobro, og vi opnår den lovede 20 minutters drift mod Aalborg.

Ældre, studerende og andre uden egen bil i Skørpings omegnsbyer skal naturligvis kunne komme ind til kommunens hovedbyer, herunder Skørping. Halv- eller heltomme 52-personers dieselbusser er dog ofte ikke det bedste valg økonomisk eller økologisk. Derfor ønsker vi her at se på fleksible løsninger tilpasset behovet.

e-max.it: your social media marketing partner